logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,

Aktuel information om coronavirus

(senest opdateret 2020-08-08, 11:31)

Coronavirus-krisen

Det der sker rundt omkring i Europa og andre dele af verden er en så usædvanlig og ekstremt ekstrem situation, at det eneste, vi kan gøre, er hurtigt at følge og handle på de situationer, der opstår i visse lande og destinationer pga. koronavirussen.

Vi beder dig om ikke at kontakte os, hvis din afrejse er mere end 7 dage fra idag – vi kan lige nu kun håndtere de mest akutte henvendelser.

Denne side opdateres løbende, ingen andre officielle oplysninger er tilgængelige, så vi beder dig venligst respektere dette og læse disse oplysninger omhyggeligt, inden du ringer eller sender os en e-mail.

Hvis din rejse ikke er dækket af det, du kan læse på denne side, vil den, som situationen er nu, afvikles som planlagt.

Vi beder dig igen om din forståelse og hjælp i denne ekstreme situation.

Hvornår behandles din sag?

Vi er nødt til at lægge al vores energi på de kunder, der faktisk er berørt, og vores stærkt udvidede kundeservice arbejder nu døgnet rundt for at tage sig af alle de henvendelser, der strømmer ind, og de gør det, uden undtagelse, i en klar og juridisk prioriteret rækkefølge:

  • For det første håndteres de berørte rejser med afrejse i dag.
  • Derefter håndteres berørte rejser med afrejse i morgen, og så videre

Alle kunder hvis rejser er berørte, bliver kontaktet af os direkte og personligt – det garanterer vi.

Din rejse er annulleret – hvad sker der nu?

Alle dele af din rejse er forudbetalt af os, da du gjorde din booking, og normalt refunderes afbestilte rejser fra vores leverandører hurtigt. Men, som alle er blevet opmærksomme på, er dette ikke en normal situation – tværtimod.

I denne ekstreme situation holder de fleste hoteller og flyselskaber tilbage på refusionerne til rejsebureauerne, inklusive os, og da disse refusioner afgører rejsebureauernes evne til at tilbagebetale kunder, er det desværre meget vanskeligt at forudsige, hvornår din refusion kan foretages. Det, vi kan forudse, er, at det vil tage betydeligt længere tid end normalt, før vi kan behandle refusioner for aflyste / aflyste ture.

Vi beklager dette og beder om din forståelse.

Du har ikke modtaget nogen oplysninger om, at rejsen er annulleret – hvad nu?

Hvis der ikke er en situation som beskrevet ovenfor, og vi kan levere en rejsen til en bestemt destination, udføres rejsen og den normale afbestillingspolitik gælder.

Hvilken afbestillingsvilkår gælder?

Rejse med afbestillingsbeskyttelse

Har du købt vores afbestillingsbeskyttelse gælder de normale afbestillingsbetingelser for denne. Akut sygdom skal verificeres med lægeerklæring. Der er dog ingen tidsbegrænsning for præsentationen af ​​lægeerklæringen. Refusion foretages efter, at vi har modtaget gyldig lægeerklæring.

Du har fået et tilbud direkte fra flyselskabet at ombooke rejsen

Hvis du på direkte opfordring fra flyselskabet eller hotellet vælger at ombooke dit fly eller hotelophold som er en del af den pakkerejse du har købt hos os, skal du være opmærksom på at købsaftalen med os bliver brudt. Accepterer du et sådan tilbud, eller et tilbud om at konvertere hele eller dele af din pakkerejse købt af os, til point, gavekort eller andet værdibevis hos en anden leverandør end os, vil du ikke længere være berettiget til nogen form for refusion af den rejse der er købt hos os.

Hvad dækker din forsikring?

Vi råder alle rejsende til at undersøge dine rejseforsikringer, som eksempelvis kan være en del af din boligforsikring. Kontakt dit forsikringsselskab for information.

Hvis du købte ERV/Europæiske’s rejseforsikring, når du bookede din rejse, finder du information om, hvad der er inkluderet her: https://www.tripx.dk/rejseforsikringer

Du er begyndt på din rejse og har brug for hjælp

Hvis du allerede er startet din rejse og er på en berørt destination, anbefaler vi, at du holder dig informeret gennem via Udenrigsministeriets hjemmeside, lokale myndigheder og dit flyselskab.

Aktuel situation – hvilke lande er berørt?

Verden åbner gradvist op, og for at sikre, at oplysningerne er aktuelle, officielle og nøjagtige, har vi valgt at bruge OPEN UP FOR BUSINESS-tjenesten fra Safeture.

Klik på linket og derefter cirklen på det land, du er interesseret i for at få den seneste opdatering vedrørende din destination: https://openupforbusiness.com/