logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Split

Split

SplitDalmatien er et af Kroations 21 amter og ligger centralt i dette smukke land. Landsdelen rummer en storslået natur og spændende beretninger om historiske helte og steder, der i tidens løb er blevet erobret. Området byder desuden på gode bademuligheder i Adriaterhavets krystalklare vand!

Hvert år flyver tusindvis af danske rejsende til Split-Dalmatien for at besøge de historiske byer, nogle af Europas smukkeste øer, kilometerlange stenstrande og frodige bjerge. Her findes noget for alle!

Den mest besøgte og betydningsfulde by i regionen er Split, der er centrum i SplitDalmatien og landets næststørste by. Tryk på linket for at blive klogere på vores tanker og tips om denne fantastiske by!

En anden elskværdig perle sydvest fra Split er lavendeløen Hvar Har kan du blandt andet bo i den interessante by Hvar, hvis historie strækker sig tilbage til middelalderen og det tidlige 200-tal. Her er pulsen høj, og atmosfæren er i top! Fra havnen i Split tager det med båd under 90 minutter at sejle dertil. Det er værd at tage turen.

Vores tips: Et must under et ophold på Hvar er at tage en dagstur til den nærliggende ø Brac, der er en ægte badeperle med en af landets og Europas fineste strande “Den Gyldne Kap”, også kaldet Zlatni Rat!

Er du, ligesom os, meget nysgerrig og overbevist om, at den næste ferie skal fejres og finde sted i skønne Kroation eller Split? Trogir ligger ved kysten ligesom Split og er et besøg værd. Byens historiske bymidte, der siden 2007 har været på UNESCO’s verdensarvsliste ligger på en mindre ø mellem fastlandet og øen Čiovo, som du nemt kan komme til via en klapbro.

Vi er på Rejsespejder elsker at besøge og vende tilbage til disse vidunderlige steder og tilbyder et stort udvalg af håndplukkede hoteller baseret på vores egne rejsendes ønskerejsemål. Vi har valgt de bedste overnatningsmuligheder i forskellige prisklasser for at kunne imødekomme dine behov og forudsætninger. Du kan altid forvente en god kvalitet til en yderst rimelig pris!

Godt at vide om klimaet

På grund af landets beliggenhed ved Middelhavet er klimaet det, vi kalder for et “klassisk” middelhavsklima, der indebærer lange, varme og tørre somre med mulighed for temperaturer op mod 40 °C. Vælger man at besøge Kroation og Split i sommermånederne, kan du rolig pakke let – med bare badetøj og et par gåvenlige sko, kommer du langt! Om vinteren er vejret mere vekslende med nedbør og med temperaturer, der normalt er mellem 5–10 °C. Samlet set er Split et godt valg til dem, der elsker solen og anses for at være en af de mest solrige steder i Europa.

Direkte fly til Split

I søgemaskinen behøver du blot at indtaste hvor og hvornår, du ønsker at rejse, og efter ca. 15 sekunder kommer der alle ledige hoteller og samtlige flymuligheder op på din skærm.

Transfer til dit hotel

Vi på Rejsespejder forsøger altid at gøre det nemmere for dig, og hvis du ønsker det, kan du ved at betale et mindre tillæg booke transfer fra og til Splits lufthavn. Du kan vælge mellem bus eller private taxaer.

Bestil din rejse på nettet! Billigt, enkelt, hurtigt og trygt.

Når du booker din rejse til Split hos Rejsespejder, er du altid omfattet af den danske rejsegarantifond. Os, der arbejder på Rejsespejder, har som målsætning at tilbyde de mest prisvenlige rejser. Vi går dog aldrig ned på kvalitet eller sikkerhed. Det skal være let og nemt at rejse med os både før, under og efter rejsen!

Snart befinder du dig i Kroation og herlige Split. Rejsespejder ønsker dig varmt velkommen!

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.