logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Malta

Malta

Malta har gennem historien været en smeltedigel af forskellige civilisationer, som hver især har haft indflydelse på denne lille øgruppe, som består af de beboede øer Malta, Gozo og Comino samt de ubeboede øer Cominotto, San Paulo og Filfla. Malta byder på en bred palette af ferieingredienser, som sammen giver dig de bedste forudsætninger for en indholdsrig solferie. Solen er altid tilstede, maden er velsmagende med inspiration fra både det italienske og nordafrikanske køkken, og der er et overflod af chikke barer og trendy restauranter samt uendelige kulturskatte med den gamle hovedstad Mdina og den nuværende Valetta som de vigtigste. De fleste feriegæster vælger at bo i Bugibba, St. Julian’s eller Sliema, som alle byder dig velkommen med sin maltesiske gæstfrihed. Hvis du er ude efter en solferie med et strejf af storby samtidigt med kulturelle og historiske oplevelser, så vælg Malta som din næste feriedestination!

Hvordan flyver man til Malta? 

Der findes ikke så mange flyselskaber med direkte flyforbindelser til Malta, og som regel skal man mellemlande på vejen. Dog tilbyder både SAS, Ryanair og Norwegian direkte fly fra Skandinavien til Luga, Maltas lufthavn. Hvis du vælger flyrejser med mellemlandinger enten den ene vej eller begge veje, så har både Airberlin, Brussels Airlines, Austrian Airlines, Lufthansa, Swiss mv. ret gode flyafgange. Ofte er det billigst at vælge ét flyselskab til afrejsen og et andet til hjemrejsen.

Hvordan vil du bo?

På Rejsespejder har vi gjort os umage med at vælge hoteller. Uanset om du vil bo på et typisk Malta-hotel i mellemklasse standard, et lille boutique-hotel eller på et luksushotel af første klasse, så finder du den billigste pakkerejse på Rejsespejder. Vi, som arbejder på Rejsespejder, har været på Malta et utal af gange i løbet af de sidste 20 år og ved derfor, hvor man finder de bedste hoteller, altid til den bedste pris. Læs om vore hoteller, sammenlign priser og book din rejse til Malta!

Transfer til hotellet 

Malta er en lille ø, derfor er afstandene også relativt korte. I forbindelse med booking af din rejse kan du som tilvalg booke taxitransfer, så alt er booket og klar før afrejse. Det tager normalt ca. et kvarter til St. Julian’s og Sliema og knap en halv time til de hoteller, der ligger langs Maltas nordvestkyst.

Turistafgift på Malta

Den 1. juni 2016 inførtes en turistafgift (Eco Tax) på alle overnatninger på Malta. Denne afgift betales direkte til hotellet ved ankomst. Afgiften er på 0,50 – 5,00 euro pr. person pr. nat. Børn og unge under 18 år er gratis.

Book din rejse online! Billigt, hurtigt, nemt og sikkert.

Når du booker din rejse til Malta gennem Rejsespejder, er du omfattet af den danske rejsegarantifond. På Rejsespejder bestræber vi os altid på at kunne tilbyde de billigste rejser uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Det skal være nemt og bekvemt at rejse med Rejsespejder både før, under og efter din rejse! Såfremt du har spørgsmål eller blot ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at ringe til os.

 

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.