logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
8.7
Ramla Bay Resort
Malta,  Malta,  Mellieha
starstarstarstar

Ramla Bay Resort er et 4- stjernet resortparadis, der indeholder alle ingredienser til en dejlig ferie i smukke omgivelser. Hotellet har en fantastisk beliggenhed med en vidunderlig udsigt over de omkringliggende øer Gozo og Comino.

Feriestedet er beliggende på Maltas mest betagende del, den nordlige kyst, og er omgivet af smuk natur. Ramla Bay Resort er et af de få hoteller på Malta der har egen privat sandstrand, omgivet af krystalklart azurblåt vand.

Faciliteter
Ved hotellets smukke poolområde er der ikke mindre end tre saltvandsbassiner og et børnebassin. Det fantastiske bademiljø er suppleret med liggestole, parasoller og en poolbar. Som det skal være på et godt resorthotel, findes her også en indendørs swimmingpool.

Ned til hotellets private sandstrand er der blot et par minutters gang. Her er et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter (mod betaling) såsom vandcykler, kanoer, jetski, vandski, windsurfing, fiskeri, vandtaxa til den blå lagune i Comino og motorbåd. På stranden er der også et dykkercenter med kurser fra begynder- til instruktørniveau.

Ramla Bay Resort har et smagfuldt og varieret udvalg af madoplevelser. I hovedrestauranten serveres der Horizon-buffeter, som er inspireret af lokale, regionale og internationale køkkener. På Restaurant Alang-Alang, som er bygget på træpæle, konkurrerer de kulinariske oplevelser med den fortryllende udsigt over havet og de omkringliggende øer Gozo og Comino. I The Sunset Lounge kan du nyde en drink, enten indendørs eller udendørs på terrassen. I The Seabreeze Pool Bar serveres forfriskende drinks, både i løbet af dagen og om natten. Morgenbuffet er inkluderet i rejsens pris, og halvpension eller all inclusive kan bestilles mod tillæg.

Ramla Bay Resort har også en helseafdeling af høj kvalitet i skønne omgivelser. Her findes en smuk indendørs pool, fitnesscenter, sauna, massage, skønhedsbehandlinger, jacuzzi m.m.

Værelser
De store værelser på Ramla Bay Resort er førsteklasses og har et flot interiør. Udover værelser af standardtypen Comfort, kan du vælge Panoramic-værelser på toppen af hotellet med en blændende udsigt. Du har også mulighed for at vælge et dobbeltværelse med havudsigt.

Alle værelser har altan/terrasse, aircondition, fladskærms-TV med internationale kanaler, minibar, safety-boks (mod tillæg), telefon m.m.

Derfor skal du vælge Ramla Bay Resort
Et hotel til dig, der søger et vidunderligt resorthotel med en fantastisk beliggenhed på det solrige Malta!

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
14:00
11:00
+356 2281 2281
Marfa, l/o Mellieha, Malta, Maxbeläggning 4 personer/rum, Mellieha, Malta
Air Condition
Børnepool
Fitness-center
Indendørs pool
Elevator
Udendørs pool
Spa
Børnevenligt
WiFi

Bemærk venligst at i Malta er der en obligatorisk turistskat, der skal betales:

Skat: max. 5 € / person

Beløb: 0,5 € / person / nat

Børn: gratis op til 18 år

Skatter skal betales direkte til hotellet senest ved check-out.

Det daglige beløb afhænger af den officielle hotelkategori (stjerner)

Disse oplysninger blev senest opdateret i juni 2019. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle ændringer.

Nogle af hotellets faciliteter kan være lukkede eller begrænsede om vinteren i lavsæsonen.

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.