logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Gran Canaria

Gran Canaria

Rejsespejder er specialist, hvad angår rejser til Gran Canaria. Vi har personligt håndplukket hoteller, som alle er prisvenlige i forhold til deres standard. Uanset om du leder efter et godt mellemklassehotel eller et luksushotel på Gran Canaria, så finder du de bedste priser på Rejsespejder.dk. Hvis du er på jagt efter rigtig billige rejser, kan du også vælge en af vores populære All Inclusive-hoteller,der giver dig en ekstra prisvenlig ferie. Hos Rejsespejder bliver du altid tilbudt et udvalg af alle tænkelige flymuligheder på de datoer, du har angivet, og altid til den billigste pris.

Ofte finder du de aller billigste rejser ved at vælge “blandede fly”. Dette indebærer, at du rejser til Gran Canaria med ét flyselskab og med at andet flyselskab hjem. Smart!

Tilrettelæg selv din ferie i Gran Canaria med hjælp fra Rejsespejder. Hos os behøver du ikke at vælge én uge eller to uger. Fra mange afgangsdestinationer findes der flyafgange næsten hver dag. Vores lavprisoversigt er en god måde, hvorpå du let kan finde frem til den billigste rejse uanset hotellets standard. Vi præsenterer også nogle færdige pakkerejser til Gran Canaria, men prøv gerne selv at lede efter en rejse til en endnu billigere pris.

Til Gran Canaria kan du rejse året rundt fra København, Aarhus og Billund.

Hvis du vil rejse billigt til Gran Canaria, har du fundet det helt rigtige sted!

Hjertelig velkommen til Rejsespejder

Hvad er Gran Canaria?

Fra en udskældt feriefabrik til en multifacettede feriemetropol – Gran Canarias rejse i de seneste tyve-tredive år er bemærkselsværdig. I dag findes der noget for alle. Ja, måske ikke for backpackere, men for alle andre.

Den trendy søger efter Las Palmas, der i dag er en pulserende, romantisk og klassisk storby – “Rio i miniature udgave”. Den nostalgiske vælger San Agustín, der længe har været en favorit blandt dem, der savner 70’erne og charterrejsernes storhedstid. De, der ønsker fest og farver, finder deres fornøjelser i Playa del Inglés, som aldrig rigtig sover. De, der søger ro og idyl, tiltrækkes af Maspalomas, der ofte tilbyder bungalows i fantastiske grønne områder. Luksusmennesker rejser i stigende grad til Meloneras, der byder på luksushoteller og dyre mærkeforretninger. De lidt mere “snobbede” rejsende vælger gerne Arguineguin, der umiddelbart virker mindre som en charterdestination, men på mange måder egentlig minder om det. Solbaderen trives allerbedst i Puerto Rico, der lever op til alles krav til en sol- og badeferie. Romantikeren vil gerne til pittoriske Puerto de Mógan, der er kendt for sin fiskeri- og lystbådehavn.

Disse meget forudbestemte meninger om de mest populære steder på Gran Canaria er absolut usande, men det kan ske, at der måske er en lille antydning af det…

Uanset dine præferencer for en uges solferie er Gran Canaria et rejsemål, der er svær at slå!

Hvor vil du bo?

Vi, der arbejder på Rejsespejder, har mange års erfaring med at arrangere rejser til spanske rejsemål og specielt til Gran Canaria. Alle hoteller, som du finder på Rejsespejder.dk, har vi personligt udvalgt for at tilbyde ekstra meget for dine penge, uanset hvor mange stjerner hotellet har. Du kan altid forvente god kvalitet til en yderst rimelig pris. På Rejsespejder.dk finder du hoteller for enhver smag og budget – alt lige fra enklere mellemklassehoteller til 5-stjernede luksushoteller.

Direkte fly til Gran Canaria?

Prisen er vigtig, når man skal vælge sin rejse. Derfor samarbejder Rejsespejder med alle de anerkendte flyselskaber, der flyver direkte eller med en mellemlanding fra København, Aarhus eller Billund. Du skal blot indtaste hvor og hvornår, du vil rejse i søgemaskinen, og ca. 15 sekunder efter vil du kunne se alle ledige hoteller og samtlige flymuligheder på din skærm. Hurtigt, enkelt og trygt!

Transfer til dit hotel

Ønsker du transfer mellem lufthavnen og hotellet (tur-retur), booker du dette enkelt og nemt samtidig med, at du booker rejsen. Vi på Rejsespejder tilbyder på Gran Canaria enten en prisvenlig privat taxa eller en bus, der er endnu billigere.

Bestil din rejse på nettet! Billigt, enkelt, hurtigt og trygt.

Når du bestiller din rejse til Gran Canaria hos Rejsespejder, er du omfattet af den danske rejsegarantifond. Vi på Rejsespejder har som mål at tilbyde de billigste rejser uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Det være enkelt og bekvemt at rejse med Rejsespejder både før, under og efter rejsen! Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning.

Andre rejsemål i Spanien

Spanien er det land, som de fleste danske ferierejsende tager til både om vinteren og om sommeren. Vi på Rejsespejder forstår hvorfor. Spanien har alt. Et fantastisk klima, en spændende kultur, god mad og god vin – ja, vi kan fortsætte med at liste gode grunde til at tage til Spanien. Kig gerne rundt på vores andre spanske rejsemål, Lanzarote, Fuerteventura, Madrid, Teneriffa, Mallorca, Costa Blanca, Costa del Sol, Ibiza og Barcelona.

Eksterne links

Vi håber, at ovenstående information har inspireret dig inden din næste rejse. Foruden Google vil vi anbefale nedenstående kilder med tips og råd.

Gran Canarias officielle hjemmeside

Lufthavn Gran Canaria

Lejebil Gran Canaira

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.