logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Mallorca

Mallorca

Mallorca er en vidunderlig ferieø, som har noget for enhver. Mallorca har mange facetter og tilbyder et utal af ferieingredienser, som ingen anden Middelhavsdestination kan matche. Antallet af tilbagevendende feriegæster til denne grønne ferieø er stort, og en bedre bedømmelse end dét, kan Mallorca næppe få!

Vi, som arbejder hos Rejsespejder, har selv rejst meget til Mallorca, både privat og i arbejdets øjemed. Nogle af os hævder da også, at Mallorca er Middelhavets mest komplette og fantastiske rejsemål. Ikke alle er enige, men sommetider må man også gerne være lidt subjektiv.

I sommerhalvåret, har Rejsespejder rejser til hele Mallorca fra Billund og København. I vinterhalvåret har vi også rejser til Palma og sydkysten. Dette område er perfekt til et mere storbysinspireret weekendophold i den lidt køligere halvdel af året.

Hvorfor skal man så rejse til Mallorca?

Glem grisefester med overflod af Sangria. Idag er Mallorca meget mere sofistikeret og trendy end det gamle “fuld skrue fremad”, som øen var kendt for i 70’erne og 80’erne. Og jo da, der findes stadig overfyldte udflugtsbusser, partylystne unge og skrammelhoteller fra charterperiodens unge dage, men med radaren tændt kan man nemt undgå Mallorcas “bagside”.

Når man ser forvandlingen, kommer man nemt til at tænke på Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Idag siger vi “goodbye Mr. Hyde” og velkommen til de ofte stilfuldt renoverede hoteller, chic og trendy restauranter, hyggelige boutiquehoteller og den forskønnede infrastruktur.

Noget, som ikke skulle ændres på, er Mallorcas sanseløst smukke og afvekslende natur. Mallorca har noget for enhver; den pulserende storby Palma, badebyer af forskellig standard, vidunderlige badevige, hoteller for enhver smag og tegnebog samt alle bestanddele til en dejlig og oplevelsesrig ferie. Der var engang én, der sagde, at Mallorca er Middelhavets mest fuldendte ferieø. Det er nemt at være enig.

Mange forskellige fly til Mallorca.

Flyforbindelserne fra Skandinavien til Mallorca er verdensklasse i sommerhalvåret. Fra Billund og København er der ofte direkte fly alle ugens dage. Et godt tip er at overveje en rute med mellemlanding, i hvert fald den ene vej, da du kan spare tusindvis af kroner ved et lille stop på vejen til Mallorca eller på vej hjem. Tag fx en kop kaffe i Barcelona på vej til Mallorca og spar nok penge til, at du kan bruge dem på evt. en lejebil i en uge i stedet. På Rejsespejder får du altid det helt rette beslutningsgrundlag serveret. Vort meget overskuelige “ta-selv-bord” med alle flyruter på de ønskede datoer gør det nemt for dig at vælge rigtigt.

De mest populære flyselskaber fra Skandinavien til Mallorca er Norwegian, Ryanair, SAS, Air Berlin, Vueling, Iberia och Germanwings. Tast blot hvorfra og hvornår du rejser i vores søgemaskine, og efter 15-20 sekunder vil du kunne se alle ledige hoteller og tilgængelige fly på din skærm. Klik rundt mellem vores nøje udvalgte hoteller og flyalternativer. Hurtigt, nemt, sikkert og fremfor alt billigt!

Transfer til hotellet på Mallorca

Hvis du gerne vil booke transfer fra lufthavnen til dit hotel, kan du gøre det samtidigt med, at du booker din rejse. Hos Rejsespejder tilbyder vi taxi- eller bustransfer på Mallorca. Gør det nemt for sig selv og book transfer direkte på Rejsespejder! Billigt, sikkert, hurtigt og nemt – alt i ét.

Tryghed

Det er nemt og bekvemt og fremfor alt trygt at booke sin rejse til Mallorca gennem Rejsespejder! Du er nemlig omfattet af den danske rejsegarantifond. På Rejsespejder tilbyder vi altid billige rejser uden at gå på kompromis med kvalitet og tryghed. En ferie skal være nem at booke, og man skal selvfølgelig have meget ”value for money”. Når du rejser med Rejsespejder, er vi med dig både før, under og efter din rejse! Såfremt du har spørgsmål eller blot ønsker yderligere information, så ring gerne til os for personlig rådgivning.

Turistskatter

Turistsskat opkræves for alle typer af overnatninger på øerne, og satsen varierer fra 0,50-2 euro pr. person pr. nat afhængig af hotellets standard og sæson. Børn og unge under 16 år er fritaget for turistskat. Skatten opkræves på hotellet under dit ophold.

Eksterne links

Vi håber, at ovenstående information har været nyttig i forhold til din rejse til Mallorca. Udover Google anbefaler vi, at du tjekker nedenstående links for flere tips og gode råd.

http://www.arrivalguides.com_Spain/Mallorca

http://www.majorca-mallorca.co.uk/

http://www.lonelyplanet.com/spain/mallorca

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.