logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
Storbritannien

Storbritannien

Storbritannien lokker med mange feriefavoritter. Man retter som regel blikket mod den evige storby London, men vi har i de senere år oplevet en markant stigning i interessen for Manchester, som overrasker i stor stil, og for det vidunderlige Edinburgh i Skotland, som lokker gæster til med sin historie, sin hyggelige bymidte og det rige kulturliv.

I Edinburgh er du omgivet af sækkepiber og kilte, whiskey og et pittoresk miljø, helt i tråd med vores forventninger til Skotland. Men Edinburgh er så meget mere, og har du én gang besøgt denne hyggelige by, vil du med sikkerhed ønske dig tilbage hertil igen! Der findes mange grunde til at besøge den skotske hovedstad Edinburgh – Rejs med Rejsespejder og find ud af hvilke.

Manchester er ikke bare fodbold og rock n’roll, på trods af at netop disse to ingredienser tegner vores billede af denne velbesøgte by i det nordvestlige England. Manchester er ikke en by, vi normalt ville vælge at betegne som en “klassisk skønhed”, som fx Prag, Amsterdam og Budapest. Det er hovedsaglig fodboldfans og popelskere, som rejser hertil. Men som vi startede med at sige, så har Manchester meget mere at tilbyde – ikke mindst et natteliv, som er mindst ligeså godt som i London omend ikke bedre, men også shopping og restaurantudbud imødekommer enhver forventning.

Book din rejse online på Rejsespejder

Billigt, trygt, hurtigt og nemt, alt i ét. Når du booker din rejse til Storbritannien via Rejsespejder, er du selvfølgelig omfattet af den danske rejsegarantifond.På Rejsespejder bestræber vi os altid på at kunne tilbyde de billigste rejser uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. En rejse skal være nem at booke og fremfor alt billig. Rejser du med Rejsespejder, er vi med dig både før, under og efter din rejse!

Eksterne links

Guide – Storbritannien

Natteliv

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.