logo
logo
logo
logo

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

,
London

London

Rejsespejder tilbyder et udvalg af prisvenlige hoteller i London, der tiltaler danske udenlandsrejsende. Vi har personligt besøgt og ofte selv boet på hotellerne. Vi har frem for alt satset på tre- og firestjernede hoteller med gode beliggenheder. I London skal man ikke tilbringe al sin tid på hotellet – her er der en masse attraktioner, som kun få storbyer kan tilbyde.

Som altid får du hos Rejsespejder et væld af tænkbare flymuligheder på de datoer, du har angivet, og de er altid til den billigste pris. Du finder ofte de billigste rejser ved at vælge “blandede fly”. Dette indebærer, at du rejser til London med et flyselskab og hjem med et andet.

Der er få rejsemål, hvor du har flere flymuligheder, end du har, når du flyver til London. Du kan næsten tilpasse flytidspunktet efter egen tidsplan og ønskemål. Du kan let selv tilrettelægge din ferie i London med hjælp fra Rejsespejder.

Vi har rejser til London året rundt fra København, Billund og Aarhus. Uanset om du planlægger at tage på juleshopping eller ønsker at hoppe ind i det nye år, nyde en musical eller to, shoppe løs om sommeren eller deltage i en pubcrawl om efteråret, så finder du den billigste rejse i forhold til kvaliteten hos Rejsespejder.

Tillykke – du har fundet det helt rigtige sted, hvis du ønsker de billigste priser på gode hoteller med alle de flymuligheder, der findes til London i én samlet pakke. Hurtigt, enkelt og trygt.

Snart er du i London. Rejsespejder byder dig velkommen.

Der findes tusindvis af grunde til at rejse til London! Her kommer nogle.

Et utal af røde dobbeltdækkere, charmerende Soho, pubber i massevis, futuristiske Docklands, eksklusive Bond Street, Tate Modern, flere Michelin-stjerner end i New York, fodbold, teatre – Ja, listen over vores grunde for at elske London er ligeså lang, som vinlisten på nogle af de trendy restauranter. Klichéen “den, der er træt af London, er træt af livet” er en god beskrivelse af den mangfoldighed, som denne elskede by byder på. I London findes der noget for alle, og det skinner ikke mindst igennem ved de mange turister, der vender tilbage til byen. Under dit weekendophold i London kan du ofre et par minutter på Piccadilly Circus og bruge et par timer på de klassiske seværdigheder såsom Houses of Parliament, Towern, Buckingham Palace og Hyde Park for ikke at glemme markederne i Camden og Portobello Road eller udforsk Tate Modern. Den obligatoriske shopping i området omkring Oxford- og Bond Street er også en af de store grunde til, at folk vender tilbage. Vi har dog kun lige rørt overfladen af alle de mange tilbud. Hvis du er ung af sind, kommer du til at nyde området omkring Hoxton og Shoreditch, der byder på modeboutiquer i selskab med barer, gamle pubber og asiatiske restauranter. Bag de store ruder gemmer der sig også et spændende kunstliv og et pulserende natteliv. Grib dine guidebøger og begiv dig ud på en strøgtur i denne multikulturelle smeltedigel. Opdag London og kom ofte tilbage!

Hvor skal du bo?

London er en meget stor by, og seværdighederne ligger spredt for alle vinde. Alle vi, der arbejder på Rejsespejder, har mange års erfaring med rejser til London både privat og i forbindelse med vores arbejde. Vores anbefaling er at vælge hotel efter afstand til den nærmeste metro station. Det er nemlig det, der er vigtigt, når du skal begive dig ud i London.

Flyv til London.

Prisen er vigtig, når man skal vælge sin rejse. Det er derfor, at vi præsenterer alle mulige alternativer, der findes på de datoer, der passer dig. Afhængig af din afrejsedestination er de mest populære flyselskaber til London henholdsvis Ryanair, Norwegian, Easyjet, SAS og British Airways. Det kan ofte være med et flyselskab på rejsen til London, og med et andet flyselskab på hjemrejsen. Du skal blot indtaste hvor og hvornår, du vil rejse i vores søgemaskine, og efter ca. 15-20 sekunder vil alle ledige hoteller og samtlige flymuligheder komme op på din skærm. Hurtigt, enkelt, trygt og frem for alt billigt!

Transfer til dit hotel

Der findes ligeså mange forskellige transfermuligheder, som der findes lufthavne i London. Uanset om du lander i Heathrow, Gatwick eller Stansted, så finder du ofte bus, tog eller metro som det bedste transportmiddel. Se nedenstående link med forslag til forskellige alternativer afhængig af den lufthavn, du flyver til.

Information om transport i London

Bestil din rejse på internettet hos Rejsespejder

Billigt, trygt, hurtigt og enkelt – alt på én gang. Når du bestiller din rejse til London hos Rejsespejder, er du omfattet af den danske rejsegarantifond. Vi på Rejsespejder har altid som mål at tilbyde de billigste rejser uden at gå på kompromis med kvalitet og tryghed. En rejse skal være enkel at booke og frem for alt billig. Rejser du med Rejsespejder, er vi med dig både før, under og efter rejsen!

Rectangle 5 CopyCreated with Sketch.
Group 18Created with Sketch.